Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان صمت فارس گفت: برای حل مشکل کرونا روز و شب نداشتیم که بسیج و سپاه در راه‌اندازی کارخانه‌های که سالیان سال تعطیل بود به ما و صنعت استان خیلی کمک کردند که نهایتا منجر به اشتغال افراد جامعه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اقتصادی شیرازه، حمیدرضا ایزدی مدیرکل سازمان صنعت معدن و تجارت استان فارس، همیشه شعار بسیج خدمت به مردم دانست و گفت: مشکلاتی در همه حوزه‌ها بوجود می‌آید که اولین ارگان پای کار بسیج است و اعتقاد دارم، بسیج در همه زمینه‌ها بسیجی وار، با اخلاص و بدون هیچ چشم داشتی حرکت کرده است که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با این نهاد مردمی هماهنگ است و در سال گذشته با افزایش قیمت بنزین که مسائلی را برای جامعه و شهر شیراز بوجود آورد به جرات می توان گفت که اگر بسیج در کنار ما نبود، به مشکل می‌خوردیم و یکی از این تعاملات را می توان در رساندن آرد به نانوایی‌ها دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خارج از مسائل اداری و تشکیلاتی به صورت بسیجی‌وار و دلی، خارج از پست و مقام به بسیج کمک می‌کنیم، ابراز داشت: برای حل مشکل کرونا روز و شب نداشتیم که بسیج و سپاه در راه‌اندازی کارخانه‌های که سالیان سال تعطیل بود به ما و صنعت استان خیلی کمک کردند که نهایتا منجر به اشتغال افراد جامعه شد.

  راه‌اندازی ۱۴ کارخانه تولید محلول ضدعفونی به همت بسیج    مدیرکل سازمان صنعت معدن و تجارت استان فارس ادامه داد: استان فارس روزانه ۵هزار عدد ماسک تولید می‌کرد که با حضور نیروهای بسیج توانستیم توان تولید به بیش از ۲میلیون عدد ماسک در روز برسانیم و اکنون فقط معضل پارچه داریم که با همت سپاه این مشکل هم در حال برطرف شدن است و در موردی دیگر، کارخانه تولید محلول زدعفونی در استان نداشتیم که با همت بسیج امروز بیش از ۱۴ کارخانه تولید محلول راه اندازی شده است که اکنون معضل فروش آن را داریم.   ایزدی ابراز داشت: اگر همدلی و همراهی بسیج، سپاه و اصناف با سازمان صمت نبود حتما به مشکل بر می‌خوریم و با ارتباط خوبی که با اصناف داریم، دوهزار و پانصد تن روغن خارج از سهمیه به استان وارد شد و بین مردم توزیع گردید که مدیریت کمبود روغن تا حل این معضل در دستور کار است.   وی به گسترده‌تر کردن همکاری با بسیج به دلیل اعتقاد به این سازمان، ابرازداشت: سازمان صمت در کمک‌های مومنانه بسیار زیادی برای تامین اقلام کمک کرده است که اکنون در سالگرد شهادت سپهبد سلیمانی توانستیم در بحث روغن کمک کنیم که همه اینها به دلیل اعتقاد به سازمان بسیج است و به همین دلیل ارتباط را گسترده تر می‌کنیم.   راه اندازی بسیج تجار در سازمان صمت   غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف کشور در دیدار با مدیرکل سازمان صمت فارس گفت: در سازمان صنعت معدن و تجارت بسیج تجار راه اندازی شده است و استان فارس پیشتاز درهمیاران بازرسی و تفاهم نامه مشترک است که حتی قبل از ابلاغ از سازمان این کار هماهنگی صورت گرفته بود.   وی ابرازداشت: وقتی بسیج در بازرسی موفق می‌شود که از صفر تا صد به عهده بگیرد و همکاری شود زیرا در بازار تنها 5 درصد گرانی است و 95 درصد دیگر خارج از بازار است.   انحصار نهاده‌های دامی باید شکسته شود   رئیس سازمان بسیج اصناف کشور اظهار کرد: متاسفانه در گمرک نهادهای دامی را انحصار درست کرده اند که باید این انحصار شکسته شود و چند تجار کشور از بسیج درخواست همکاری کرده‌اند که این انحصار شکسته شود که با وزارت نفت جهت جایگزین نفت یا فراورده‌های نفتی به جای نهاده در حال رایزنی هستیم.   حسن پور با اشاره به اینکه بعضی از تولیدکنندگان از کلمه تولید ملی در افزایش قیمت گذاری‌ها سوء استفاده کرده‌اند،  یادآور شد: در جهت رفع این معضل باید کنترل بیشتر شود و بسیج در همه عرصه‌ها به خصوص زنجیره وزارت می تواند قبل از ورود به بازار در جهت کمک به کنترل همیاری کند که استان فارس با توجه به بیان مقام معظم رهبری مبنی بر قله بودن می تواند الگوی برای سایر استان‌ها در کشور باشد زیرا در این استان همه اجناس رو به افزایش است اما قیمت ماسک رو به کاهش است.   فعالیت کارخانه پارچه چادر در آینده نزدیک   وی افزود: در آینده نزدیک کارخانه پارچه چادر که هشت سال پلمپ بوده با همکاری بسیج به زودی در جهت تامین چادر مشکی دوباره فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.   رئیس سازمان بسیج اصناف کشور با اشاره به اینکه اقدامات فروشگاه‌های زنجیره ای باید زیر نظر اتاق اصناف هر استان باشد یادآرور شد: فروشگاه‌های زنجیزه‌ای باید در مکان‌هایی باشند که مغازه نیست زیرا در بحران همین شبکه‌های مویرگی و مغازه‌های کوچک به رفع آن کمک می‌کنند.   وی در پایان شعار بسیج اصناف را هدایت، حمایت و نظارت دانست و گفت: هدایت برای امور، حمایت جهت رفع مشکلات، نظارت برای ادامه فعالیت از جمله اقدامات صورت گرفته است.     انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: کارخانه تولید محلول مدیرکل سازمان معدن و تجارت سازمان صنعت سازمان بسیج سازمان صمت راه اندازی بسیج اصناف استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۰۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام‌های صنعتی در چین هم به کارخانه‌ها نمی‌رسند

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ازآنجایی‌که ظرفیت صنعتی چین به‌عنوان موضوعی کلیدی برای تجارت در نظر گرفته می‌شود،‌ افزایش اعطای وام‌های بانکی چین به این بخش اغلب به‌عنوان مدرکی برای اثبات تلاش پکن برای ایجاد فشار تولیدی جدید دیده می‌شود که می‌تواند بازارهای جهانی را با کالاهای ارزان پر کند.

بررسی این وام‌ها توسط محققان در گروه رودیوم نشان داد که مقدار قابل‌توجهی از این پول به‌هیچ‌وجه صرف تولید نشده است. در عوض، رشد اعتبار مرتبط با بخش تولید با اعطای وام به نهادهای مرتبط با دولت محلی و سفته‌بازی‌های مالی افزایش‌یافته است که نشان‌دهنده ناکارآمدی‌هایی است که دومین اقتصاد بزرگ جهان را در کنترل گرفته است.

رودیوم در گزارش ۲۴ آوریل خود با استناد به تجزیه‌وتحلیل داده‌های رسمی وام‌دهی اعلام کرد سهم وام به شرکت‌های تولیدی در کل اعتبارات جدید صنعتی از ۸۰ درصد در اوایل سال ۲۰۲۰ به ۶۳ درصد در سه‌ماهه چهارم کاهش‌یافته است.

به گفته تحلیلگران رودیوم  واقعیت این است که تقاضای اعتبار داخلی چین بسیار ضعیف است. سیستم مالی بسیار ناکارآمد است و اعتبارات جدید را به‌جای سرمایه‌گذاری در تولید جدید، به آربیتراژ مالی و بازسازی بدهی محلی هدایت می‌کند.

تولید، هسته مرکزی تلاش چین برای بازگرداندن این کشور به رشد سریع پس از بحران املاک و مستغلات است که چشم‌انداز رشد اقتصادی را تخریب کرد، اگرچه این استراتژی خطر تشدید بیشتر تنش‌های تجاری با آمریکا و اتحادیه اروپا را به دنبال دارد.

رشد وام‌های معوقه میان‌مدت و بلندمدت به بخش صنعت از سال ۲۰۲۰ شتاب گرفته است و در اواسط سال ۲۰۲۳ به ۳۳ درصد رسید. وام‌های املاک و مستغلات در همان دوره زمانی که بازار املاک سقوط کرد، به‌شدت کاهش یافت.

 رودیوم دریافت که افزایش وام‌های صنعتی درواقع ناشی از تأمین مالی مجدد دولت‌های محلی توسط بانک‌ها بوده است، به این شکل که شرکت‌هایی تولیدی، از طرف استان‌ها و شهرها برای تأمین مالی زیرساخت‌ها وام می‌گیرند.

همچنین طولانی شدن بازپرداخت وام برای بسیاری از شرکت‌های کوچک در طول همه‌گیری دریافت وام‌های ارزان از سوی بسیاری از شرکت‌ها برای انتقال پول به سپرده‌های مدت‌دار بلندمدت و سرمایه‌گذاری روی کالاها هم برافزایش روند اعطای وام تولیدی نقش داشته است.

به گفته محققان، این حقایق، عدم ارتباط بین افزایش رشد وام‌های صنعتی و کاهش رشد سرمایه‌گذاری در بخش تولید از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ را توضیح می‌دهد.

رهبران ارشد چین در ماه اکتبر خواستار استفاده از منابع مالی بیشتر برای تسهیل نوآوری در فناوری و تولید پیشرفته در «اجلاس مرکزی کار مالی» شدند. در سندی که در آوریل منتشر شد، تنظیم‌کننده مالی ملی چین متعهد شد که نسبت وام‌های میان‌مدت و بلندمدت به صنعت تولید را در اعتبار کلی افزایش دهد.

اما بانک مرکزی چین در اقدامی که نشان از نگرانی در مورداستفاده ناکارآمد از وام‌های تولیدی دارد، در ماه‌های اخیر متعهد شده است که به دنبال پول‌هایی که در سیستم مالی هدر می‌روند باشد که به نفع اقتصاد واقعی نیست.

ژوان چانگ ننگ، معاون رئیس‌کل بانک مرکزی در ماه مارس به خبرنگاران گفت که بانک مرکزی به‌دقت بر رویه شرکت‌هایی که وام‌هایی برای انتقال آن‌ها به سپرده‌ها می‌گیرند، نظارت می‌کند و تلاش‌ها را برای اطمینان از استفاده کارآمدتر از وجوه افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • وام‌های صنعتی در چین هم به کارخانه‌ها نمی‌رسند
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • ۲۸۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس در کشور راه اندازی شد
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز